Home » Без рубрики » Скільки варити вареники?

Скільки варити вареники?

Скільки варити вареники?
Перед тим, як розповісти вам рецепт приготування вареників з сиром в пароварці, хочеться вставити невелику передмову. Поспішаючи одного разу додому, і розуміючи, що шлунок от-от почне поїдати мене зсередини, я вирішила забігти в найближчий, який був по дорозі, щоб купити що-небудь полуфабркатное.

Довго бігала очима по вітринах, вибираючи між млинцями і пельменями, але душа ні до тих, ні до тих не лежала. Раптом на очі потрапила коробочка з варениками від Палича, і вже зовсім збожеволівши від голоду, я, незважаючи на ціну, швидше побігла на касу. Прийшовши додому я поставила каструлю з водою на плиту. Відкривши вареники я виявила, що до мого нещастя вони злиплися. Толі в магазині було щось не так з холодильником, а може такі вже привезли.

Одним словом мій Удін не вдався і після цього я твердо вирішила, що надалі готувати вареники буду само. Рецепт приготування вареників з сиром виявився дуже простий.

Замість сиру можна легко використовувати вишню або картопля це вже ви вирішите за своїм смаком. Ну а пароварка безсумнівно допоможе в приготуванні рецепта. І так, для приготування вареників з сиром нам знадобляться: Тісто: 0, 5 ч. л. солі: 0, 5 кг сиру 2 ст. л. цукру Рецепт гранично простий, інгредієнтів потрібно не багато, та й час для приготування займає дуже мало, якщо чесно. Пропорції муки / кефіру можуть трохи відрізнятися, тому що додавала на око.

Починаємо з тіста. Воно повинно вийти досить крутим, при цьому за рахунок кефіру воно буде еластичним. У борошні робимо поглиблення і втручається яйце, кефір і сіль.

Всі замішуємо. Кількість борошна може знадобитися трохи більше або менше. Накриваємо поки тісто харчовою плівкою і ставимо в холодильник. Тим часом приступаємо до начинки.

Змішуємо творити з цукром, ванільним цукром і жовтком. Кому як, а мені для цих цілей зручніше використовувати міксер так швидше і рівномірніше. Ось і начинка готові.

Тепер розгортає тісто на посипаною борошном столі. Для зручності я розділила тісто на 2 частини. Поки розкачувала одну частину, друга знаходилася в холодильнику. Розкачуємо пласт товщиною 3 мм.

Підбираємо відповідний стакан і вирізаємо гуртки. Що робити далі і так зрозуміло =) Накладаємо на кожен кружечок начинку і формуємо вареники в залежності від Ваших фантазій, умінь, майстерності. Потім отримані вареники кладемо на піддон секції пароварки.

Залежно від кількості одержані вареників, можете задіяти один, два або всі три. Варити їх потрібно 20 хвилин. Після того, як виклали вареники на тарілку їх необхідно полити сметаною / маслом / варенням / чим хочете, щоб не злиплися.

Ми любимо сметану змішану з варенням.

Скільки варити вареники?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*