Home » Без рубрики » Що приготувати з печінки?

Що приготувати з печінки?

Що приготувати з печінки?
Перший раз приготувала печінку, т. до не люблю її, але лікар рекомендував, рецептик дуже хороший, і смачно вийшло))) поїла із задоволенням! дуже смачно, рецепт що треба!

А можна використовувати курячу печінку для цього рецепта? Відповідь: так, можна.

Принцип готування той же, але час теплової обробки треба скоротити. Дашенька а можна заморозити печінку в готовому вигляді. або в сирому краще
Відповідь: можна і так і так. Але в сирому переважніше. Приготував вигледят апетитно, така смакота я ще додав 50на 50 сметану з майонезом взагалі шик!! Печінка свинна світло-червоного кольору.

Вік кабанчика був 8 місяців. Не можу виявити плівку на ній, навіть після замочування в гарячій воді
Відповідь: значить, вона вже була видалена при первинній обробці потрухів. Якщо ні, не шукайте, можна починати готувати. А в молоці тримати вже порізану на шматочки або цілком?

Відповідь: можна і цілком, можна і шматочками не принципово.
Підкажіть, будь ласка, а солити коли? Відповідь: після обсмажування печінки. А з чим порадите є це блюдо?

Що найбільше підходить? Відповідь: Влітку свіжі овочі або овочеві салати, взимку тушковані овочі або паста. Продавалося це диво як яловича печінка. Купувала я її в магазині, в якому м’ясо лежить на прилавку і продається в вагу. Мені, в принципі рекомендували цей магазин, але після такої покупки туди я більше не ходок!

Хоча, справедливості заради, варто сказати, що печінка після вимочування 2 години, за Вашим рецептом дійсно вийшла м’яка.
Навіть кіт став їсти))) І чоловік поїв, сказав, що йому не пахне. І все, слава Богу, живі, але більше ризикувати не буду!

Спасибі Вам за відповідь! Відповідь: так, дивний Вам попався продукт. Але раз кіт їв, значить, печінка була свіжа.

Можливо, не зовсім яловича
А можна питання? Купила печінку, розморозила, зняла плівку (чому то дуже легко зійшла, без гарячої води навіть), почала прибирати протоки і нарізати.
Печінка пахне сіном-полем-гноєм. Сильно-сильно так пахне. Увага, питання: це добре, це погано, це нормально)))?

Замочила її в молоці, т. к. колір темно-коричневий, чекаю як буде пахнути після молока. Але от наявність вихідного запаху і його значення дуже сильно цікавлять. Заздалегідь дякую за відповідь)))
Відповідь: якщо печінка пахне неприємно, то я б дуже настороржілась.

У самому кращому варіанті Ви купили не свинячу (або яловичу) печінка, а пічного іншої тварини, що має специфічний запах (наприклад, баранячу або печінка дикої тварини). У найгіршому це просто протухлий продукт. А що було написано на упаковці? Термін придатності?

А якщо замість казанка використовувати мультиварку на режимі гасіння, то 20 хвилин буде достатньо? Відповідь: мультиварки у мене немає, тому тут порадити не можу. Але якщо застосовувати аналогію, то 20 хвилин в мультиварки має вистачити. Щоб печінка не гірчить і не ставала жорсткою, природно, при нормальному часу приготування, за 5-15 хв. до смаження солю і додаю трохи цукру.
Відповідь: я чула, що є спосіб приготування печінки, при якому печінка перед готуванням посипають сіллю.

Але сама не пробувала. Всі мої знайомі забувають золоте правило мінімум часу, і смажать печінку, як і м’ясо, протягом години, а потім обурюються, що вона така несмачна (((
На мій смак це найпростіший, але і самий кращий спосіб приготування печінки. Відповідь: ще це блюдо (з невеликими варіаціями) називають Печінка по-строгановски. Тільки там цибулю, а я використовую часник.

Ви праві, рецепта краще я не зустрічала.

Що приготувати з печінки?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*