Home » Без рубрики » Що приготувати з м’яса?

Що приготувати з м’яса?

Що приготувати з м'яса?
Багато жінок дуже часто задають собі питання: Що приготувати на вечерю швидко і смачно?
Складного тут нічого немає, враховуючи, що існує величезна різноманітність простих по виконанню і за складом страв. А так як для чоловіків, в основному, поняття смачно поїсти асоціюється саме з м’ясом, тому зробимо упор на м’ясні страви. Так яке м’ясо обрати?

Куряче м’ясо цінний дієтичний продукт, що містить мало жиру і велика кількість протеїну. Малий вміст калорій у страві з курки робить його привабливим і для жінок, що піклуються про свою фігуру.

У 100 гр курячого м’яса міститься 160 ккал і це в два рази менше ніж в нежирної свинини. Спробуємо приготувати біфштекс курячий рубаний. Це смачне блюдо відмінно підійде для вечері, а залишився біфштекс на наступний день можна використовувати для бутербродів.

Головне те, що робити їх дуже просто.
сіль, перець, часник і зелень за смаком;
Куряче філе порізати на дрібні шматочки, додати майонез, яйця, крохмаль, посолити за смаком і поперчити, видавити часник, додати дрібно порізану зелень. Тепер всі інгредієнти ретельно перемішати. Відставити в холодильнику на 1 годину, для того щоб м’ясо замаринувалося. На гарячу сковороду налити олію, столовою ложкою викладати рубане філе і смажити з двох боків до готовності.

Гарнір для цієї страви підходить будь-який. А що робити, коли хочеться спробувати щось особливе і вишукане. Тоді можна приготувати кролика в духовці, поєднуючи хороший смак і простоту приготування.
Кроляче м’ясо є дієтичним продуктом, тому особливо корисна для дітей, матерів-годувальниць та літніх людей. часник (за бажанням), приправа (для курки або шашлику), сіль
Кролячі ніжки добре вимити, посолити, обсипати спеціями і рубаним часником.

Змішати майонез з аджикою і обмазати цією сумішшю кролика, залишити маринуватися в холодильнику на 2-3 години. Дістати замариноване м’ясо і укласти в рукав для запікання, зверху полити залишилися майонезним маринадом.
Рукав зав’язати з двох сторін, зробити кілька проколів і відправити в розігріту духовку. Запікати 1 годину при температурі 180 градусів. За п’ять хвилин до готовності рукав розрізати, розкривши кролячі ніжки, для того щоб вони трохи підсмажилися і придбали красивий золотистий загар.

На гарнір добре підходять варені або смажені овочі. Приємного апетиту!.

Що приготувати з м’яса?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*