Home » Без рубрики » Що приготувати на друге?

Що приготувати на друге?

Що приготувати на друге?
Ви не знаєте, що приготувати на вечерю швидко і смачно? підібрав цікаві рецепти і описав рекомендації,
як приготувати
страва з картоплі в домашніх умовах.

Картопля древній овоч. Перші згадки про картоплю
зареєстровані в Латинській Америці.

Саме там батьківщина картоплі. Сьогодні картопля
вважається російським блюдом, а ще пів тисяч років тому, люди навіть не знали, як
його їсти, їли замість бульб бадилля, через це отримували серйозні отруєння. Поступово, звичайно ж, прийшли до єдиної думки з посадки даного овоча і по
його вживання.

Вперше, в Росію картопля завіз Петро 1.

Саме він, як
вважається в більшості джерел, вперше спробував даний коренеплід. Спробувавши його, він був у захваті. З тих пір картопля завоював серця
російського населення. Але завоювання сердець в Росії йшло неквапливим шляхом: у
початку картопля вважався екзотичним овочем, його подавали тільки при дворах.

Поступово картопля з’явилася на столах у простого народу.
Коренеплід завоював
привілеї.

Вивчаючи овоч, вчені стали приходити до єдиної думки, що він не
замінимо в раціоні харчування, оскільки містить у своєму складі максимум корисних
речовин. Картопля незамінний для людей з проблемами шлунка, сік картоплі
здатний знизити шлункову кислоту, підлікувати виразку.

Сьогодні Будинок рад хоче поділитися з Вами приготуванням смачного і швидкого вечері.
Інгредієнти: Приготування картоплі з беконом Беремо картоплю, чистимо його. Нарізаємо картоплю наступним
чином: робимо в картоплі поперечні надрізи, але не дорізала картоплю до
кінця (приблизно 1 см. залишаємо недоторканим). Беремо бекон, нарізаємо його скибочками. Солимо картоплю, вкладаємо бекон в картоплю, в кожен
кишенька.

В один-два кишеньки кладемо невеликі шматочки часнику. Беремо фольгу, загортаємо в
фольгу кожну картоплину з беконом.

Викладаємо картоплю на
деко. Ставимо смачне блюдо з картоплі в духовку на 1 годину.
Після
приготування страви, розгортаємо картопля, укладаємо красиво на блюдо і
посипаємо дрібно нарізаною зеленню.

Інгредієнти: Картопля 8 шт. М’ясо 400 гр.

Приготування смачної страви Гарненько моєму м’ясо. Обсушуємо
м’ясо паперовим рушником. Нарізаємо м’ясо. За допомогою часничниці подрібнюємо
часник.

Кладемо м’ясо в окремий посуд, солимо його, додаємо часник, ріпчаста
цибулю, нарізану кільцями, поливаємо майонезом або сметаною, додаємо спеції. Залишаємо м’ясо просочитися протягом 20-30 хвилин.
Поки м’ясо просочується, беремо
картопля, моєму його, чистимо, нарізаємо кружечками. Нарізаємо кружальцями
помідоріну. Просочене м’ясо з з усією
рідиною змішуємо з картоплею, все це кладемо в рукав для запікання.

Відправляємо в духовку наше смачне блюдо на вечерю, приблизно на 1-2 години.
Інгредієнти: Курячі стегенця 2 шт. Морква 2 шт. Приготування тушкованої картоплі
з куркою Відділяємо стегенця від кістки. Нарізаємо їх на невеликі шматочки.

Очищаємо картоплю, нарізаємо його. Беремо цибулю, нарізаємо його кільцями.
Натираємо моркву. Обсмажуємо цибулю на рослинній
маслі, викладаємо до нього моркву. Тушкуємо хвилин 5. На моркву викладаємо посоленную курку.

Тушкуємо 10-15 хвилин. Викладаємо на курку порізаний
картопля, часник, спеції, поливаємо невеликою кількістю майонезу.
Але можна
без нього обійтися. Заливаємо все бульйоном або водою, так щоб картопля не була
покритий рідиною приблизно на 2 см.

Тушкуємо до готовності. Приємного апетиту! Дане блюдо
просто чудово смачне, спробуйте обов’язково його приготувати. Інгредієнти: Помідори 2 шт.

Ріпчасту цибулю 1 шт. Приготування Беремо картоплю, очищаємо його від
шкірки.

Для приготування страви необхідно зварити картоплю і зробити з нього
пюре, посолити.
Потім, картопляне пюре
викладаємо на форму для випікання (на сковорідку).

Беремо цибулю, нарізаємо його,
обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Нарізаємо бекон і помідори. Помідори нарізаємо кружечками. Викладаємо на картопля смажена
цибулю, потім помідори, бекон. Посипаємо блюдо натертим сиром.

Інгредієнти: 1 кг. Картоплі
50 гр. Сиру
Приготування страви Для приготування картопляних
кульок необхідно відварити картоплю в мундирі, а потім очистити його і
потовкти. До картопляного пюре додаємо
яйце, солимо отриману масу, перчимо.
Скачуємо з картоплі з яйцем
кульки, всередину кульки кладемо кубик сиру.

Дістаємо панірувальні сухарі,
обвалюють картопляні кульки в панірувальних сухарях. Наливаємо в глибоку сковорідку
рослинне масло, або в каструлю,
розпалює його на вогні, кладемо в масло картопляні кульки.
Інгредієнти: картопля 900 гр. 500 гр. Грибов
Приготування картоплі з грибами Для приготування простого і
смачної страви нарізаємо лук, обсмажуємо його.

Нарізаємо гриби, розмір нарізаних
грибів не повинен бути маленьким. Додаємо до цибулі гриби, смажимо
гриби до випаровування вологи.

Перекладаємо обсмажені гриби на
інший посуд.
У ту ж сковорідку, де смажилися гриби доливаємо рослинне
масло й обсмажуємо на ньому нарізаний кружками картопля. За 10 хвилин до
готовності викладаємо до картоплі обсмажені гриби з цибулею, солимо блюдо,
додаємо перець, заливаємо картоплю з грибами сметаною.

Картопля з грибами можна
приготувати в горщику, смак цієї їжі
чудовий. Інгредієнти: Картопля 1 кг. Гриби 500 гр. Вершки 250 гр.

Приготування страви Для приготування картоплі в
горщику необхідно підготувати інгредієнти. Порізати цибулю кільцями, картопля
кружечками, а гриби розрізати на половинки.

Підготуємо заливку для смачного
страви. Для цього беремо вершки, додаємо в них сіль і спеції.
Викладаємо продукти в горщик. Спочатку кладемо картоплю, потім лук, а потім гриби. Заливаємо все приготовленої
заливкою.

Зверху посипаємо натертим сиром. Ставимо горщик в духовку на 40
хвилин. Як Ви бачите, з картоплі можна
приготувати різні страви. Кожне з цих страв має свої особливості, від
яких Ви і Ваша сім’я будете в захваті.

Приємного апетиту!.

Що приготувати на друге?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*