Home » Без рубрики » Якою стороною класти фольгу?

Якою стороною класти фольгу?

Якою стороною класти фольгу?
Запечена їжа корисніше, ніж смажена, і смачніше, ніж варена.

І готувати зовсім не важко, тому що є спеціальна харчова фольга для запікання Якою стороною загортати продукт це важливе питання, якщо ми хочемо, щоб було смачно! Отже, на блискучу сторону фольги (саме так!) Кладемо підготовлений шматок м’яса або риби та що завгодно кладемо запікати у фользі можна будь-які продукти, рецептів маса! Зверху накриваємо таким же за розміром листом фольги, блискучою стороною вниз. З усіх країв повинно залишитися досить вільного місця для герметичної упаковки.

Не просто з’єднати краї фольги, а кожен шов звернути кілька разів, попрочнее. Виходить пакет, закритий з усіх сторін. Його потрібно акуратно прим’яти, щоб фольга щільно облягала продукт, і в духовку. Або на сковороду, під кришку.

М’ясо, або риба, або курка запікатиметься у власному соку. Вітаміни та інші корисні речовини збережуться по максимуму, і при цьому не потрібно додавати ніякого жиру.

Якщо фольга занадто тонка, її доведеться складати в два шари. У кожному разі, продукти при запіканні повинні стикатися з блискучою стороною фольги. бажає вам вдалих кулінарних експериментів і приємного апетиту!.

Якою стороною класти фольгу?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*