Home » Без рубрики » Як віддалитися з контакту назавжди?

Як віддалитися з контакту назавжди?

Як віддалитися з контакту назавжди?
Як шкода, що не можна повністю віддалитися з соціальної мережі, чув я вже кілька разів. Дійсно, повністю видалити акаунт не можна, можна лише обмежити доступ до свого профайлу, а потім, одумавшись, одним рухом всі возвернуть протягом місяця. Як показує практика, одумується вже через пару днів, проявляючи дивно сильну залежність.

Навіщо, запитаєте ви, повністю віддалятися? Це справа кожного: хтось біжить від залежності, усвідомивши її лише на кілька годин, хтось від віртуальної любові або розбитих почуттів, хтось давно хотів, але не наважувався, а сьогодні нахлинуло.

Однак, заспокоївшись, все повертає на круги своя. Тим, хто не хоче собі такої долі і твердо вирішив віддалитися назавжди, раджу виконати наступні кроки: 1. Створюємо поштовий ящик на будь-якому безкоштовному сервері, можна навіть не закривати сторінку з папкою Вхідні в браузері.

2. Заходимо в меню Налаштування соціальної мережі ВКонтакте, пункт Приватність. Навпроти рядка Хто може дивитися мою сторінку ставимо значення: Тільки я. Таким чином, інші, зайшовши на вашу сторінку, будуть бачити напис Користувач видалив сторінку, тим самим ви оповіщаєте всіх друзів про те, що зроблено це навмисно. 3. У меню Налаштування переходимо в підміню Основні, пункт, у верхній рядок вводимо старий пароль, потім, не закриваючи сторінки, переходимо до наступного пункту. 4. Відкриваємо текстовий редактор Блокнот, ставимо всі пальці на клавіатуру і по черзі хаотично тиснемо (в англійській розкладці!) На будь-які клавіші з літерами, а також на циферки, потім знову на буковки, тим самим створюючи абсолютно унікальний пароль.

Потім виділяємо будь-яку частину створеного пароля, знаків 15, і копіюємо їх в буфер обміну (Ctrl + C або через праву клавішу мишки). Закриваємо блокнот, чи не зберігаючи файл. 5. Повертаємося в налаштування Основні, в поле Новий пароль вставляємо те, що скопіювали з блокнота, повторюємо це ж і для поля Підтвердіть новий пароль. Натискаємо на кнопку Змінити пароль.

Якщо все зробили правильно, сторінка оновиться, і вгорі буде написано Пароль змінений. Якщо ні, повторюємо до тих пір, поки не вийде. Переходимо до наступного пункту тільки після завершення сьогодення.

6. Опускаємося нижче, до поля Змінити. Пам’ятаєте, ми спочатку створили новий поштовий ящик? Вставляєте його адресу в поле Новий e-mail, натискаємо кнопку Змінити e-mail. 7. Після цього на ваш старий і новий поштові скриньки прийде по письму. Спочатку відкрийте лист зі старого ящика і перейдіть за посиланням підтвердження; після цього зайдіть в нову поштову скриньку і тут теж пройдіть за посиланням підтвердження.

Якщо все правильно зробили, то сторінка ВКонтакте закриється, і перед вами з’явиться вікно введення логіна / пароля. 8. Завершальний етап: щоб ви не змогли скористатися кнопкою, видаляємо новий поштовий ящик, у кожного сервісу свої способи видалення. Все, ми повністю змінили логін (поштова скринька, вже не існуючий) і повністю видалили пароль, який неможливо запам’ятати і відновити.

Успіхів.

Як віддалитися з контакту назавжди?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*